joi, 11 noiembrie 2010

3.Pe care la-ti recomanda?

3.Pe care la-ti recomanda?
O data, plimbandu-ma prin desertul Arizona, langa Phoenix, am vazut un cere de omizi urmarindu-se una pe cealalta in jurul unui cactus urias. Sunt convins ca fiecare dintre ele, credea ca cea din fata stia in ce directie mergeau. Daca faci la fel cum fac toti, vei obtine acelasi rezultat ca toti ceilalti. In asigurarile de viata, asta inseamna nici o recomandare! Einstein defmeste prostia prin a continua sa faci acelasi lucru insa, asteptand un rezultat diferit. Daca inca nu obtineti suficiente recomandari, poate n-ar strica sa faceti totul in mod diferit.
Clientii va recomanda, pentru ca simt ca eel care sunteti si ceea ce faceti dumneavoastra este diferit. Poate fi recomandat doar cineva care este diferit.
Sper ca veti gasi multe idei in aceasta carte care ii vor face pe clientii dumneavoastra sa observe ca sunteti diferiti, si de aceea, mai "recomandabili".Sper ca aceasta carte sa va inspire sa faceti lucrurile diferit.
Exercitiu: Obisnuiti sd faceti lucrurile in acelasi mod invechit si sa obtineti aceleasi vechi rezultate nesatisfdcdtoare in ceea ce priveste recomandarile?